Om oss

Förändring börjar med dig själv. Kan du öppna ditt sinne och leda dig själv i förändring finns det större chans att må bra och nå din fulla potential i ditt liv både privat och i din yrkesroll. Kan du utveckla och leda dig själv har du också goda chanser att vara ett stöd för andra i deras utveckling.
Vi har bred kunskap inom utveckling, coachning och att leda förändring. Vi har erfarenhet och utbildning inom förändringsmodeller, förbättringsverktyg, ledarskap, terapi, coachning, psykologi, medicin, och spiritualism. Själva har vi arbetat både som medarbetare och ledare och har genom åren samlat på oss erfarenheter från olika typer av verksamheter och kulturer. Detta vill vi dela med oss av. Kanske en föreläsning för inspiration kan vara något? Kanske en kurs för att fördjupa sig inom ett visst område, eller ett skräddarsytt program som går på djupet i en större förändringsresa är det som behövs? Ta en titt på det vi erbjuder, eller kontakta oss för konsultation.

Carina Torpenberg

Carina Torpenberg, som är grundare av NonStop Movement, har 15 års erfarenhet av verksamhetsutveckling, ledarutveckling och coaching. Hon har jobbat i flera olika typer av verksamheter, företagsstrukturer och kulturer. Hennes utbildningar bygger på teorierna ”AQAL Fyra kvadranter” av Ken Wilber, samt Erich Jantsch ”The Self-Organizing Universe”. Hon har utbildning och certifiering i Six Sigma black belt, Lean, NLP, Spiral Dynamics samt är ICC Certifierad Internationell Coach.

Samarbetspartner

Linda Kåreby har jobbat med personlig utveckling de senaste 10 åren och är utbildad livscoach vid företaget Coach2Coach samt Master NLP Powerthinking Terapeut. Hon är även diplomerad Kraniosakral Terapeut och har genom ytterligare studier och erfarenheter i medicin och psykologi god kännedom om kropp och sinne. Här kan ni läsa mer om Linda – Merharmoni.nu